Забранена любов върти Джино Бианкалана. Родителите на неговата половинка д-р Кристияна Канева са

...
Забранена любов върти Джино Бианкалана. Родителите на неговата половинка д-р Кристияна Канева са
Коментари Харесай

Много сериозно изпитание за любовта между Джино и хубавата лекарка

Забранена обич върти Джино Бианкалана. Родителите на неговата половинка д-р Кристияна Канева са й забранили да се сгодява за брадъра, научи " Галерия “ от сигурни източници. Така слуховете за иден брак се оказаха извънредно пресилени, а татусите във формата на халкина безимените им пръсти - елементарна демонстрация на усеща. Джино и Кристияна в реалност се похвалиха с татуирани венчални пръстени на ръцете си, само че годеж няма, ни увериха осведомени. Вероятността двамата да се врекат във честност клони към нулата, защото родителите на секси докторицата въобще не утвърждават Бианкалана поради предишното му.

И има за какво. Връзките на Джино с незаконния свят може и да са поизбледнели, само че слуховете, че е завличал дами за пари, още кънтели в ушите на семейство Каневи. Родителите на Кристияна се тормозили, че Бианкалана желае брак с щерка им единствено поради фамилното благосъстояние. Не изключително привлекателният профил на Джино се допълвал и от слуховете за ромска жила. Припомняме, че съгласно светската клюка Гино Ташев, както е същинското име на Джино, е тръгнал от циганското гето. Заедно с родителите му отпътували за Щатите преди повече от 20 години, само че и в Америка Бианкалана залитал по " тънката част “. Името му бе набъркано с това на известна банда за измами с кредитни карти.

Според източници от бг общността в Съединени американски щати, Джино взел участие в чикагската спекулация за източване на банкови сметки. Във " ВИП Брадър “ пък бе упрекнат, че е завлякъл някогашната си съпруга Дейна Бианкалана с крупна сума. С цялото това богато и цветно минало на риалити звездата е разумно да не е най-желаният шурей. Въпреки неприязънта, която родителите на доктор Канева изпитвали към Бианкалана, тя била бясно влюбена в него и нямала желание да го напуща. Кристияна и Джино се срещат в болница " Света София “, която посещавал поради операции на оперирания си крайник. Любовта им пламнала в лечебното заведение малко след гибелта на бащата му – Георги Ташев. Именно красивата Кристияна го извадила от депресията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР